kako se registrirati na oglasniku hr-moto.com?

Kako se registrirati na oglasniku HR-moto.com?

kako se registrirati na oglasniku hr-moto.com?

Dva su načina registracije na oglasniku HR-moto.com. 

 

1. Standardna registracija putem e-mail adrese: ovo je najuobičajenija registracija kakvu koristi većina mjesta na internetu koja zahtijevaju registraciju korisnika. Prvo u predviđena polja za unos unesete sve potrebne podatke (polja označena zvjezdicom su obavezna), osobito pazite na ispravnost e-mail adrese, označite jeste li pročitali uvjete korištenja, te kliknite na završni gumb “Registracija (novi privatni korisnici)”.

Tim postupkom ste na oglasniku registrirali svoj korisnički račun, no on još nije spreman za korištenje. Sada morate otvoriti svoju e-poštu, pronaći poruku koju ste dobili sa stranice (naslov poruke je “[HR-Moto] Potvrdite svoju e-mail adresu“), te kliknuti na aktivacijsku poveznicu unutar nje. Ukoliko poruku ne možete pronaći, osim primljene pošte provjerite i neželjenu poštu (“spam”), jer je moguće da su ju neki prestrogi filteri tamo smjestili.

 

2. Prijava putem Google ili Facebook korisničkog računa: ako vam prvi način zbog bilo čega ne uspije, možete se uvijek prijaviti putem Google ili Facebook korisničkog računa, naravno – ako ste registrirani korisnik Facebooka ili nekog od Google servisa (Gmail, YouTube…), jednostavnim klikom na jedan od dva gumba kojima se to ostvaruje. U postupku će vas Google ili Facebook pitati za dopuštenje da se na taj način spojite na oglasnik, potvrdite ga i tu ste!

Ukoliko nakon ovakve prijave postavite i zaporku korisničkog računa, moći ćete se prijavljivati na stranicu (logirati) i kao da ste se registrirali na standardan način, no to nije obvezno, možete se uvijek prijavljivati na isti ovaj način.

 

Ukoliko imate problema s registracijom, javite nam se na adresu podrska@hr-moto.com .  Možemo uvijek obrisati vašu prvobitnu prijavu ako ju niste uspjeli aktivirati, ili možemo za vas izraditi korisnički račun s zaporkom koju će odabrati administrator, a vi ju kasnije možete promijeniti u postavkama svog korisničkog računa.