Stranica HR-moto.com namijenjena je oglašavanju prodaje motocikala, skutera, ATV-a, mopeda, moto-opreme i rezervnih dijelova, te oglašavanju usluga vezanih uz navedenu kategoriju vozila. Ciljano tržište oglasnika HR-moto.com je hrvatsko, a objava oglasa je BESPLATNA za privatne oglašivače.

Profesionalni oglašivači (isključivo oglašivači koji se bave djelatnostima vezanim za kategorije objavljene u vrhu ovog teksta) plaćaju godišnju ili polugodišnju licencu, a narudžbu mogu predati na https://hr-moto.com/profesionalni-oglasivaci-registracija/ . Nakon uplate licence profesionalnog oglašivača, administrator će registrirati korisnički račun profesionalnog oglašivača u roku 24 sata (ne računajući vikend – od petka u 23:59 h do ponedjeljka u 8:00 h).Svi oglasi profesionalnih oglašivača biti će objavljeni među oglasima privatnih korisnika, a u vrhu svake kategorije će se nasumičnim odabirom izmjenjivati 10 oglasa profesionalnih oglašivača, istaknutih posebnom bojom pozadine oglasa i oznakom “Profesionalni oglašivač”.

Registracija (novi privatni korisnici)

Korisnička imena ne mogu biti naknadno izmijenjena

UPOZORENJE: ako vam aktivacijska poruka kod registracije ne dođe u inbox, provjerite i neželjenu poštu (spam), osobito korisnici windowslive i hotmail adresa!