Kako predati oglas?

Da bi objavili oglas na oglasniku HR-moto, morate biti registrirani i prijavljeni (logirani) na stranici. To je standardni postupak na većini interaktivnih stranica na internetu, ako se ne snalazite, upute su vam ovdje: https://hr-moto.com/kako-se-registrirati-na-oglasniku-hr-moto-com/

PRIJE SVEGA: PREPORUČUJEMO OBJAVU OGLASA S RAČUNALA. Može se i s mobitela objaviti oglas, no to je nepregledno i nije lako za snalaženje.

Kada ste logirani na stranici, potražite jednu od sljedeće dvije poveznice:

Kako p

Nakon toga, prelazite na rubrike s izborom kategorije, tu budite pažljivi i oglasnik će vas sam voditi do završetka objave. Polja označena zvjezdicama su obavezna.

Ukoliko tijekom procesa vidite da nemate sve potrebne informacije (ili slično), možete uvijek predati napola završen oglas, pa se vratiti pod “Moji oglasi” i “Uredi” ispod željenog oglasa i urediti oglas do kraja.

Kada prilažete fotografije, neka vam uvijek barem jedna dobra fotka bude u “lanscape” tj. vodoravnoj orijentaciji. Takve su fotografije zahvalnije za dijeljenje na društvenim mrežama, a administrator će vam prilikom odobrenja oglasa takvu fotografiju uvijek staviti na prvo mjesto (na prvom je mjestu fotka koja se prikazuje prilikom dijeljenja na npr. Facebooku).

Ukoliko ste profesionalni oglašivač i predate besplatan oglas, administrator će vas kontaktirati u vezi ostvarenja vašeg profesionalnog korisničkog računa, a tek nakon uplate vaši će oglasi biti vidljivi. No, DO KRAJA RUJNA 2023. i oni će biti objavljeni besplatno, jer je u tijeku promidžbeno razdoblje oglasnika. 🙂